Motopompe irigatii

Sistem motopompe irigatii

Va oferim cu consultanta si executie in crearea unui sistem cu motopompe irigatii, inclusiv piesele si accesoriile de irigatii necesare pentru un sistem de irigat complet.

Pentru a incepe o discutie despre un proiect de sistem irigatii va rugam sa folositi pagina de contact si dati-ne cat mai multe detalii despre amplasamentul unde se doreste montarea unui sistem automat cu motopompe irigatii si accesoriile aferente:

  • plan de situatie al terenului – eventual plan de amenajare daca exista
  • poze de la fata locului
  • date specifice sursei de apa (retea, fantana, probleme cu debitul sau presiunea apei, tip motopompa de la fantana, etc…)
  • alte detalii care nu reies din cele anterioare.

Firma noastra va ajuta si cu servicii de consultanta, livrarea materialelor si executia lucrarilor de montaj al sistemului de irigatii cu motopompe. Daca doriti sa achizitionati sisteme pentru irigatii, gasiti atat produse separate, precum tamburi irigatii, aspersoare, motopompe irigatii, duze, tevi, conducte, cuple rapide, dar si kituri complete pentru sistem de irigat.

Motopompe irigatii

Seturi de pompe cu motor pe carucior, ideale pentru a iriga in orice conditii. ca toate produsele noastre, fiecare set motopump este testat unul cate unul pentru a acorda eficienta si fiabilitatea maxima. Fiecare ansamblu poate fi personalizat în functie de nevoile de utilizare.gama supersilentios este echipat cu un carcasa izolate fonic, testat până la 70 d (B) o și echipată cu amortizor de zgomot. Motopompele, sunt disponibile cu motoare IVECO AIFO 4-6 cilindri si pompe CAPRARI. Cu rezervor de 650 de litri și 1000 litri.

Motopompe pentru put / fantani

Sistemul LAMPO este: un produs multifunctional, care poate fi folosit ca grup electrogen si pompa in acelasi timp. Aceasta permite sa schimbe capacitati si presiunile prin invertor. Pompa folosita la: puturi, canale. Disponibil cu pompe 25-360 mc / h, pentru puturi de ø180 mm.

Motopompa cu autoamorsare

Pompe cu motor si auto-amorsare utilizte in situatii de urgenta, cu o capacitate de 60-1200 m3/h. Este ideala pentru toate interventiile de urgenta. toate produsele noastre pot fi personalizate la un nivel inalt, in scopul de a satisface toate nevoile dumneavoastra. Motopompa multifunctionala, generatoare mobile pentru interventie de urgenta, puteri de la 10 la 40 kVA. disponibil cu pompe de la 12 la 600 m³ / h și o capacitate 200-10.000 l / m, lumini turn de 2-6 proiectoare de 1000 w, inaltime de 5 la 8 m.

Sisteme motopompe irigatii

Sistemele de irigatii cu tamburi folosite in domeniul agricol sunt cele mai practice datorita parcelelelor mari pe care le iriga si a faputului ca administreaza corect si ingrasamantul odata cu apa.
Daca un agricultor se decide sa irige o suprafata de teren, indiferent de marime si de cultura, primul lucru de care trebuie sa tina seama este sursa de apa. Apa pentru irigatii poate fi folosita din diverse surse: rau, canal, rezervor, panza freatica etc. In general, trebuiue sa tina seama ca exista o diferenta de nivel intre sursa apei si locul unde se iriga. In cazul cand se pompeaza apa dintr-un rau, canal sau rezervor se foloseste o motopompa sau o pompa dupa tractor. Cand apa care urmeaza a fi folosita la irigare provine din panza freatica, pentru pompare se foloseste o motopompa submersibila, montata deasupra putului chiar si la adancimi care ajung la 50-60 metri.

  • Motopompe irigatii tamburi
  • Motopompe irigatii volum
  • Motopompe irigatii submersibile
  • Motopompe irigatii cu generator
  • Motopompe cu generator si lampi