Accesorii irigatii

Va ajutam cu consultanta si executie inclusiv piesele necesare pentru un sistem de irigat complect. Pentru a incepe o discutie despre un proiect de sistem irigatii va rugam sa folositi pagina de contact si dati-ne cat mai multe detalii despre amplasamentul unde se doreste montarea unui sistem automat de irigat: plan de situatie al terenului – eventual plan de amenajare daca exista -, poze de la fata locului, date specifice sursei de apa (retea, fantana, probleme cu debitul sau presiunea apei, tip motopompa de la fantana, etc…) respectiv alte detalii care nu reies din cele anterioare. Firma noastra va ajuta si cu servicii de consultanta, livrarea materialelor si executia lucrarilor de montaj al sistemului de irigatii. Daca doriti sa achizitionati sisteme pentru irigatii gasiti atat produse separate, precum Tamburi, aspersoare, motopompe, duze, tevi, conducte, cuple rapide, etc.. dar si kituri complete pentru sistem de irigat.

ACCESORII MOTOPOMPE

Agro Irigatii poate livra o gama larga de Acesorii pentru motopompe aspiratie, sorburi aspiratie, furtune absortie, flansi, pompe amorsare.

ACCESORII TAMBURI

Agro Irigatii poate livra o gama larga de Accesorii pentru tamburi garnituri: cuple rapide, furtune, garnituri, aspersoare,.

 

ACCESORII TAMBURI

Agro Irigatii poate livra o gama larga de cuple rapide galvanizate ce se folosesc cu succes in irgatii: pentru teava PE, teava de aluminiu cu cuple rapide.